Odluka o raspodjeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije pripremila je ukupno četiri projektna prijedloga za Općine koje su bile prihvatljivi prijavitelji na navedeni Poziv, te je za tri projekta odobrena financijska potpora. Financijska potpora odobrena je Općini Veliko Trojstvo, Općini Veliki Grđevac i Općini Dežanovac koje su u suradnji s JURA BBŽ aplicirale na Javni poziv.

Za općine razvrstane od I. do IV. skupine po indeksu razvijenosti čiji su zahtjevi dostavljeni od objave Poziva, dana 9.ožujka 2023. godine do 14. ožujka 2023. godine, odobrava se dodjeljivanje financijskih sredstava. Općine koje su svoj zahtjev za financijsku potporu predale nakon navedenog roka nisu dobile odobrenje za financijsku potporu s obzirom da je alokacija financijskih sredstava iskorištena..

Dana 16. ožujka 2023. godine Središnji državni ured za demografiju i mlade zatvorio je Javni poziv općinama Republike Hrvatske za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini u potpunosti za sve skupine prihvatljivih prijavitelja.

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavljuje Odluku o raspodjeli financijskih sredstava općinama Republike Hrvatske za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini.

Popis općina razvrstanih od I. do IV. Skupine po indeksu razvijenosti (prema abecednom redu).

Više ingormacija na OVOJ poveznici.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content