OBJAVLJEN POZIV NA INFORMATIVNI DAN POVODOM OTVARANJA 1. POZIVA PROGRAMA TRANSNACIONALNE SURADNJE SREDIŠNJA EUROPA 2021. – 2027.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Središnja Europa, poziva na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

U novom programskom razdoblju kroz Program će se sufinancirati projekti u svrhu jačanja regionalnih inovacija, pametne specijalizacije, energetske tranzicije, zaštite okoliša, klimatskih promjena, poboljšanja prometnih veza te osnaživanja upravljačkih kapaciteta za regionalni razvoj kroz 9 specifičnih ciljeva.

Cilj prvog poziva u novom razdoblju financiranja je ponuditi širok tematski raspon za najveći mogući broj zainteresiranih partnera. U tom smislu za prijavitelje su otvorena sva 4 tematska prioriteta dok vrijednost poziva iznosi oko 72 milijuna eura iz EFRR-a uz stopu sufinanciranja od 80%.

Informativni dan će se održati 12. siječnja 2022. godine u virtualnom formatu s početkom u 10:30 sati.

Zainteresirani za sudjelovanje u događanju, mogu se prijaviti do 10. siječnja  2022. popunjavanjem prijavnog obrasca OVDJE.

Svim registriranim sudionicima će dan prije događaja biti poslana poveznica za sudjelovanje.

Više informacija o objavljenom pozivu moguće je pronaći OVDJE.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content