Otvoren Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj gospodarstva i obrtništva u 2023. godini

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava iz Proračuna Bjelovarsko-bilogorske županije, potpora male vrijednosti kroz sljedeće mjere:

Mjera 5. Sufinanciranje nabavke novih i rabljenih strojeva i opreme

Mjera 6. Sufinanciranje uređenja proizvodno-poslovnih objekata i obrtničkih radionica

Mjera 7. Potpora za implementaciju obnovljivih izvora energije

Korisnici mjera su mikro, male i srednje tvrtke i obrti a koji/e imaju sjedište i proizvodne kapacitete na području Bjelovarsko-bilogorske županije te dodijeljena sredstva ulažu isključivo na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Iz svih mjera isključene su tvrtke i obrti koje se pretežito bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom, komunalne tvrtke u pretežitom vlasništvu jedinica lokalne samouprave, te tvrtke u vlasništvu Republike Hrvatske. Ukoliko se pojedina tvrtka ili obrt uz poljoprivrednu djelatnost bavi i nekom drugom registriranom djelatnošću koja bi bila sukladna ovom javnom pozivu kao što je prerada i pakiranje poljoprivrednih proizvoda, proizvodnja prehrambenih artikala iz poljoprivrednih proizvoda ili slično, za tu djelatnost može ostvariti bespovratna sredstava sukladno ovom javnom pozivu.

Jedan korisnik može podnijeti zahtjev za više mjera iz ovog Javnog poziva pod uvjetom da njihov maksimalni iznos ne prelazi 6.635,00 eura.

Neprihvatljivi troškovi su troškovi PDV-a.

Svi detalji o pozivu nalaze OVDJE.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content