Predstavljanje drugog poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Središnja Europa, poziva vas na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa programskih pravilima te pravovremene pripreme za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Financirat će se projekti u svrhu jačanja regionalnih inovacija, pametne specijalizacije, energetske tranzicije, zaštite okoliša, klimatskih promjena, poboljšanja prometnih veza te osnaživanja upravljačkih kapaciteta za regionalni razvoj kroz 9 specifičnih ciljeva.

Drugi poziv će biti otvoren od 22. ožujka 2023. do 17. svibnja 2023. godine, a cilj mu je ponovo ponuditi širok tematski raspon za najveći mogući broj zainteresiranih partnera.

Za prijavitelje će biti otvorena sva 4 tematska prioriteta dok će vrijednost poziva iznositi oko 60 milijuna eura iz EFRR-a uz stopu sufinanciranja od 80%.

Informativni dan će se održati 27. ožujka 2023. godine uživo u Hotelu International u Zagrebu s početkom u 10:00 sati (registracije od 09:30 sati).

Prijave za sudjelovanje pošaljite putem online prijavnog obrasca do 22. ožujka 2023. do 15:00 sati.

Broj sudionika je ograničen te će se prijave zatvoriti čim se popune sva slobodna mjesta.

Za sve upite vezane uz sudjelovanje možete se obratiti Nacionalnoj kontakt točki za Program transnacionalne suradnje Središnja Europa na ivan.lajtman@mrrfeu.hr .

Više o informativnom danu pogledajte OVDJE.

Dnevni red pogledajte u priloženom dokumentu.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content