INFORMATIČKA OPREMA ZA OŠ BEREK IZ PREKOGRANIČNE SURADNJE

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije raspisalo je dana 7. ožujka 2022. Javni poziv za dostavu prijedloga projekata za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2022. godinu.

Odlukom Ministarstva sredstva iz Javnog poziva dobio je i projekt „Opremamo se, surađujemo, napredujemo“ Osnovne škole Berek, u partnerstvu sa Osnovnom školom „Braća Jezerčić“ iz bosanskohercegovačke županije Divičani, Jajce. Projekt Osnovne škole Berek jedan je od ukupno 45 financiranih projekata na razini države. Odobreni iznos od 210.000,00 kuna biti će uložen u nabavu informatičke opreme. Osim što će iz projekta škola i učenici dobiti kvalitetniju provedbu nastavnih planova i programa, a nastavnici bolje uvjete rada, ono što je neizostavni dio ovog projekta je podizanje razine socijalne uključenosti i razvijanje multikulturalnosti u zajednici.

Vodeći partner na projektu, Osnovna škola Berek, pripremu projektnog prijedloga povjerila je Javnoj ustanovi Razvojnoj agenciji Bjelovarsko-bilogorske županije, čiji je tim pripremio svu dokumentaciju potrebnu za pravovremenu prijavu.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content