Peta odluka o financiranju u okviru Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“

Općina Nova Rača sa partnerima Općinom Severin i Šandrovcem te Općina Zrinski Topolovac u suradnji s Javnom ustanovom Razvojnom agencijom Bjelovarsko-bilogorske županije prijavila je projekte u okviru otvorenog trajnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „ Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“.

Cilj projekta je unapređenje radnog potencijala teže zapošljivih žena kao i žena s nižom razinom obrazovanja, što će ujedno pozitivno doprinijeti socijalnom uključivanju i povećanju razinu kvalitete života krajnjih korisnika.

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike objavilo je Odluku o financiranju projekata kojom je Općina Nova Rača sa partnerima Općinom Severin i Šandrovcem za projekt „Snaga Zajedništva III” osigurano 1.235.300,00 kn i Općini Zrinski Topolovac za projekt Zaželi više! osigurano 494.380,00 kn uz stopu vlastitog sufinanciranja 0 %.

Trajanje projekta je 6 mjeseci, no već nagodinu očekuje se nastavak projekta iz novog programskog razdoblja. Korisnicima usluga pomoći u kući, Općina Nova Rača sa partnerima Općinam Severin i Šandrovac te Općina Zrinski Topolovac osigurati će mjesečne pakete s osnovnim kućanskim i higijenskim potrepštinama.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content