Najava drugog poziva u okviru Interreg Europe

Poziv će biti otvoren od 15. ožujka do 9. lipnja 2023. godine.

Ako se zainteresirani za poziv možete se pridružiti nizu tematskih umrežavanja u studenom i prosincu kako bi podijelili projektne ideje i pokrenuli potragu za novim projektnim partnerima. Događaji se odvijaju online. Svaka sesija bit će posvećena drugoj temi:

Prijave su otvorene! Odaberite sesije koje odgovaraju vašim interesima i prijavite se kako biste čuli više o našim temama i ciljevima politike, podijelili svoju projektnu ideju i upoznali ljude zainteresirane za međuregionalnu suradnju.

Pridružite se zajednici Interreg Europe (ako još niste član) i ispunite svoj profil. Kao član zajednice, imat ćete pristup svim alatima za pripremu projekata i događajima. Zajednicu također možete koristiti da dođete do novih kontakata i upoznate istomišljenike.

Možete pogledati projektne ideje koje su već dostupne na internetu i provjeriti postoji li ono što vam odgovara. Ili još bolje, objavite vlastitu projektnu ideju. Osim dijeljenja na mreži, također ćete imati priliku predstaviti ga tijekom naših događaja umrežavanja i ugostiti vlastitu sesiju umrežavanja kako biste se povezali s potencijalnim projektnim partnerima.

Više informacija na OVOJ poveznici.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content