Veliko Trojstvo zainteresirano za produljeni rad dječjeg vrtića

Djelatnici Javne ustanove Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije održali su informativno-edukativnu radionicu u Općini Veliko Trojstvo 11. siječnja 2021. godine. Radi se o radionici čija je svrha bila upoznati nazočne sa pozivom UP.02.2.2.16. „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“.

U sklopu poziva omogućen je produženo radno vrijeme dječjih vrtića, i to minimalno dva sata dnevno, a nastavno na produženo radno vrijeme iz projekta je moguće potraživati financijska sredstva za rad djelatnika tijekom produženog radnog vremena, razvijati posebne programe, i educirati djelatnike. Prijava je moguća od 2. veljače, u iznosu od 500.000 do 6.000.000 kuna.

Predstavnici Javne ustanove Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije nakon predstavljanja Poziva detaljno su odgovorili na sva postavljena pitanja te ih upoznali s mogućnostima koje nudi provedba, rokovi do kojih je potrebno ishođenje dokumentacije, način podnošenja prijava te sva ostala pitanja vezana uz natječaj, kojem je cilj kroz produljenje radnog vremena dječjih vrtića s ciljem omogućavanja bolje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenima u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Dijelite ovu objavu:
Skip to content