html templates

NOVOSTI

Novosti i najave

POZIV NA INFORMATIVNU RADIONICU

POZIV NA INFORMATIVNU RADIONICU „Krizni menadžment, Projektno financiranje i Pristup logičkog okvira“

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije, regionalni koordinator, poziva Vas na informativne radionice vezane uz teme Krizni menadžment, Projektno financiranje i Pristup logičkog okvira. U sklopu ovih tema, a u skladu s novonastalom epidemiološkom situacijom obrađivat će se teme vezane uz EU fondove i projekte te kako pratiti iste u izazovnom vremenu u kojem se našao cijeli svijet pa tako i Hrvatska. 

panEU Hackathon #EUvsVirus

panEU Hackathon #EUvsVirus

Europska komisija u uskoj suradnji sa zemljama članicama Europske unije organizira paneuropski hackathon #EUvsVirus s ciljem povezivanja civilnog društva, inovatora, partnera i investitora diljem Europe radi razvoja inovativnih rješenja za izazove vezane uz koronavirus.

PROJEKT ZAŽELI UŠAO U DRUGU FAZU

„ZAŽELI“ UŠAO U DRUGU FAZU

U petak 21. veljače 2020. u Hotelu Panorama u Zagrebu održana je informativna radionica za otvoreni trajni poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“. Radionicu jer organiziralo i provelo Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava kao Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Hrvatski zavod za zapošljavanje kao Posredničko tijelo razine 2.

Regionalni dani EU fondova Garešnica

Regionalni dani EU fondova Garešnica

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Garešnicom i institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova organiziralo je informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije. Događaj je održan u Tehno parku Garešnica 27. siječnja 2020. godine s početkom u 9:30 sati te je bio namijenjen svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova EU.

Radionica za izradu novog programskog dokumenta

Radionica za izradu novog programskog dokumenta za razdoblje 2021.-2027. za prekogranično područje Hrvatske i Mađarske

U srijedu 19. veljače 2020. u Križevcima, u prostoru Razvojnog centra i tehnološkog parka, održana je radionica za izradu novog programskog dokumenta Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska za novo financijsko razdoblje 2021.-2027.

Održane edukacije u okviru projekta Korak bliže zaposlenju

Održane edukacije u okviru projekta „Korak bliže zaposlenju"

28. i 29. studenog 2019. godine održana je prva edukacija „Upravljanje Lokalnim partnerstvom za zapošljavanje Bjelovarsko-bilogorske županije“. 28. i 29. siječnja 2020. godine te 4. veljače 2020. godine održana je druga edukacija pod nazivom „Povezivanje i razvoj Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Bjelovarsko-bilogorske županije“.

Tu smo za Vas!, faza II

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt tehničke pomoći „Tu smo za Vas!, faza II“ ukupne vrijednosti 14.765.373,56 kuna

U petak, 6. prosinca 2019. godine v.d. ravnateljica Javne ustanove Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije Slobodanka Čalić, potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Tu smo za Vas!, faza II“ ukupne vrijednosti 14.765.373,56 kuna, od čega bespovratna sredstva iznose 12.550.567,10 kuna, koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Edukacija „Upravljanje Lokalnim partnerstvom za zapošljavanje Bjelovarsko-bilogorske županije“ u okviru projekta „Korak bliže zaposlenju“

Edukacija „Upravljanje Lokalnim partnerstvom za zapošljavanje Bjelovarsko-bilogorske županije“ u okviru projekta „Korak bliže zaposlenju“

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije poziva članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje na edukaciju na temu „Upravljanje Lokalnim partnerstvom za zapošljavanje Bjelovarsko-bilogorske županije“. Edukacija će se održati u prostorijama Bjelovarsko-bilogorske županije, Dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar u sljedećim terminima:
– 28. studenog 2019. godine (četvrtak), u trajanju od 10:00 do 14:00 sati,
– 29. studenog 2019. godine (petak), u trajanju od 9:00 do 13:00 sati.

JURA vijesti

Dani regionalnog razvoja i EU fondova u Šibeniku

Dani regionalnoga razvoja i EU fondova konferencija je Ministarstva regionalnoga razvoja i Europske unije organizirana kako bi brojni predstavnici ministarstava, županija, gradova, općina, regionalnih koordinatora i drugih institucija važnih za regionalni razvoj, dobili važne informacije o mogućnostima financiranja iz EU fondova te razmijenili iskustva, povezali se i ojačali suradnju na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini u svrhu realizacije što većeg broja projekata.

Poziv na informativnu radionicu

Poziv na informativnu radionicu za ograničeni poziv „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo“

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije, regionalni koordinator, poziva Vas na informativnu radionicu za ograničeni privremeni poziv na dostavu projektnih prijedloga „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u (pod)sektorima: strojarstvo, elektrotehnika i računalstvo, poljoprivreda i zdravstvo“, UP.03.3.1.04. koja će se održati u utorak, 6. kolovoza 2019. godine, u 10.00 sati, u maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Ul. Ante Starčevića 8, u Bjelovaru.

Poziv na informativnu radionicu

Poziv na informativnu radionicu za ograničeni poziv „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije, regionalni koordinator, poziva Vas na informativnu radionicu za otvoreni ograničeni Poziv na dostavu projektnih prijedloga u ograničenom postupku dodjele bespovratnih sredstava trajnog modaliteta s ograničenim rokom dostave projektnih prijedloga „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“, KK.09.1.3.01. koja će se održati u utorak, 7. svibnja 2019. godine, u 10.00 sati, u maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Ul. Ante Starčevića 8, u Bjelovaru.

Međunarodna konferencija o EU fondovima

Adresa 

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije
P. Preradovića 4/1,
43000 Bjelovar

OIB: 76208735948

Kontakt

Email: info@jurabbz.hr
Tel. 043 225 999 
Fax 043 225 998

DIJELITE OVU STRANICU!