NOVOSTI

Radionica JAČANJE KAPACITETA CIVILNOG DRUŠTVA

POZIV NA INFORMATIVNO-EDUKATIVNU RADIONICU ZA POZIV „JAČANJE KAPACITETA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA ZA POPULARIZACIJU STEM-A“

Radionica će se održati 10. srpnja 2020. u prostorijama Javne ustanove Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije na adresi Petra Preradovića 4/1, u 12 sati.

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije, kao regionalni koordinator poziva Vas na besplatnu informativnu-edukativnu radionicu u sklopu projekta „Tu smo za vas!, faza II“. Radionica će se održati s ciljem informiranja o mogućnostima i detaljima prijave na Poziv UP.04.2.1.10 „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“.

Radionica će se održati 10. srpnja 2020. u prostorijama Javne ustanove Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije na adresi Petra Preradovića 4/1, u 12 sati.

Pozivom se želi jačati kapacitete organizacija civilnoga društva za aktivno uključivanje djece i mladih te opće populacije u popularizaciju STEM-a.

Specifično, Poziv je usmjeren unaprjeđenju kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu programa u području popularizacije STEM-a; suradnje organizacija civilnoga društva i odgojno-obrazovnih i visoko-obrazovnih institucija u području popularizacije STEM-a te povećanju broj aktivnosti s ciljem popularizacije STEM-a u općoj populaciji, s naglaskom na djeci i mladima.

Obzirom da jedinice lokalne i regionalne samouprave prema Uputama za prijavitelje nisu prihvatljivi nositelji projekta, te im se nudi mogućnost sudjelovanja na projektu u obliku partnerstva, predstavnici regionalnog koordinatora upoznali ih sa svim detaljima otvorenog trajnog poziva, financijskim sredstvima, uvjetima Poziva, te ostalim kriterijima poziva prema Uputama za prijavitelje koje partneri moraju ispunjavati. Jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave te odgojno obrazovnim ustanovama potrebno je temeljito stvoriti mrežu aktivnosti koja bi trajno razvijala odnos između znanosti i javnosti, kako bi sam obrazovni sustav više djelovao na mlade.

Poziv je raspisan 1. srpnja 2020. godine, prijave se zaprimaju do 31. prosinca 2020. godine, odnosno do iscrpljenja financijskih sredstava.

Planirano trajanje projekta je od 18 do 24 mjeseca, od dana sklapanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava u okviru ovog Poziva iznosi 96.000.000,00 kn. Europska unija financira s 85% sredstava, dok Republika Hrvatska iz sredstava državnog proračuna financira s 15%.

 Najniži iznos po pojedinom projektu iznosi 500.000,00 kn, dok najviši iznos koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 3.000.000,00 kn.

Adresa 

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije
P. Preradovića 4/1,
43000 Bjelovar

OIB: 76208735948

Kontakt

Email: info@jurabbz.hr
Tel. 043 225 999 
Fax 043 225 998

DIJELITE OVU STRANICU!

This page was built with Mobirise theme