NOVOSTI

Mobirise

Poziv na informativnu radionicu za ograničeni poziv „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije, regionalni koordinator, poziva Vas na informativnu radionicu za otvoreni ograničeni Poziv na dostavu projektnih prijedloga u ograničenom postupku dodjele bespovratnih sredstava trajnog modaliteta s ograničenim rokom dostave projektnih prijedloga „Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju kao podrška procesu reforme strukovnog obrazovanja i osposobljavanja“, KK.09.1.3.01. koja će se održati u utorak, 7. svibnja 2019. godine, u 10.00 sati, u maloj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije, Ul. Ante Starčevića 8, u Bjelovaru.

Radionica je namijenjena predstavnicima prijavitelja Medicinske škole Bjelovar koja je imenovana Regionalnim centrom kompetentnosti u (pod)sektoru zdravstva, i predstavnicima osnivača Bjelovarsko-bilogorske županije koji su obavezni partneri na projektu.

Na informativnoj radionici bit će predstavljeni ciljevi i svrha Poziva te uvjeti prijave u okviru ovoga Poziva.

Predviđeno trajanje prvog informativnog dijela radionice je do sat vremena, nakon čega će uslijediti dodatno informiranje, tumačenje Poziva kroz pitanja i odgovore, te savjetovanje za projektnu prijavu.

Adresa 

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije
P. Preradovića 4/1,
43000 Bjelovar

OIB: 76208735948

Kontakt

Email: info@jurabbz.hr
Tel. 043 225 999 
Fax 043 225 998

DIJELITE OVU STRANICU!

Mobirise site builder - Click now