NOVOSTI

POZIV NA INFORMATIVNU RADIONICU „Krizni menadžment, Projektno financiranje i Pristup logičkog okvira“

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije, regionalni koordinator, poziva Vas na informativne radionice vezane uz teme Krizni menadžment, Projektno financiranje i Pristup logičkog okvira. U sklopu ovih tema, a u skladu s novonastalom epidemiološkom situacijom obrađivat će se teme vezane uz EU fondove i projekte te kako pratiti iste u izazovnom vremenu u kojem se našao cijeli svijet pa tako i Hrvatska.

Podteme će obuhvatiti različite točke koje su aktualne i na lokalnoj razini, posebice javnopravnim tijelima kojima kao regionalni koordinator pružamo besplatnu savjetodavnu pomoć u sklopu projekta „Tu smo za vas!, faza II“. Neke od njih su između ostalog i utjecaj krize na stanje punjenja državnog proračuna, utjecaj krize na poslovni sektor u RH, utjecaj krize na financijsku (ne)likvidnost, utjecaj krize na nezaposlenost u RH i BBŽ, mjere koje mogu poduzeti županije i JLS-ovi u sprečavanju negativnih posljedica gospodarske krize, kako treba komunicirati u vrijeme krize, kako motivirati zaposlenike u krizi, treba li zaustaviti projekte istraživanja i razvoja u krizi, kojim mjerama spriječiti velika otpuštanja ljudi, što je s obrazovanjem zaposlenika u krizi, izazovi kriznog menadžmenta - formuliranje poslovne strategije u krizi, intelektualni kapital kao sredstvo opstanka i uspjeha.  

Radionice će se održavati od 25. svibnja do 2. lipnja 2020. u prostorijama vijećnice HGK Županijske komore Bjelovar, na adresi Petra Preradovića 4/1, Bjelovar. Radionice će biti organizirane u periodu od 8 do 15 sati.

Namijenjene su jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i predstavnicima drugih javno-pravnih tijela s područja županije koji imaju EU projekte u provedbi ili planiraju projektne prijave.

Adresa 

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije
P. Preradovića 4/1,
43000 Bjelovar

OIB: 76208735948

Kontakt

Email: info@jurabbz.hr
Tel. 043 225 999 
Fax 043 225 998

DIJELITE OVU STRANICU!

This page was built with Mobirise