NOVOSTI

ivanska

ZAVRŠENI RADOVI NA ENERGETSKOJ OBNOVI OSNOVNE ŠKOLE I ŠKOLSKO-ŠPORTSKE DVORANE IVANSKA

Završeni su radovi na energetskoj obnovi zgrade i školsko-športske dvorane Osnovne škole Ivanska ukupne vrijednosti oko 9 milijuna kuna.

Ukupna vrijednost projekta iznosila je 7.984,424,82 kuna pri čemu je dio energetske obnove sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda u vrijednosti od 3.595.032,64 kuna. Dodatno, Bjelovarsko-bilogorska županija na čelu sa županom Damirom Bajsom osigurala je sredstva i za druge potrebne radove koji nisu bili uključeni u energetsku obnovu u iznosu od milijun kuna. 

Projekt je bio usmjeren na obnovu koja će postići značajne energetske uštede odnosno smanjiti potrošnju energije u zgradi škole i dvorane. Rezultati projekta energetske obnove Osnovne škole i školsko-športske dvorane biti će dugoročno na raspolaganju učenicima te svim zaposlenicima škole čime će se pozitivno utjecati na cjelokupni odgojno-obrazovni sustav. Obnovom škole ostvario se cilj da svi učenici pohađaju jednosmjensku nastavu, te su u sklopu obnove uređene četiri učionice, dva uredska prostora za pedagoga i defektologa, prostor za domara te arhiv i prostor za djecu koja ne pohađaju izborne predmete.

Osim energetske obnove Osnovne škole i školsko-športske dvorane u Ivanskoj u našoj županiji završeno je 35 objekata energetske obnove, dok su radovi na desetak školskih objekata još u tijeku ili su pri kraju.

ivanska

Adresa 

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije
P. Preradovića 4/1,
43000 Bjelovar

OIB: 76208735948

Kontakt

Email: info@jurabbz.hr
Tel. 043 225 999 
Fax 043 225 998

DIJELITE OVU STRANICU!

Start your own site - More info