online website builder

NOVOSTI

Regionalni dani EU fondova Garešnica

Regionalni dani EU fondova Garešnica

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Garešnicom i institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova organiziralo je informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije. Događaj je održan u Tehno parku Garešnica 27. siječnja 2020. godine s početkom u 9:30 sati te je bio namijenjen svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova EU.

Panel raspravom pod nazivom „Razvoj Garešnice kroz fondove EU“ otvorena je radionica gdje je uz predstavnike grada Garešnice i predstavnike ustanova s područja Županije, prisustvovala i sudjelovala predstavnica Javne ustanove Razvojne agencije Irena Brezak Fijala, voditeljica odjela za opće i pravne poslove.

Po završetku panel rasprave slijedila su stručna predavanja pod nazivom „EU fondovi kao mogućnost financiranja“ te interaktivna radionica „Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak projektne prijave za male i srednje poduzetnike”. Predavačice iz Poslovne zone Ivanec Tamara Kljunić i Ivana Plahtarić, predstavile su aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznale posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije.

Događaj je zaokružen obilaskom lokacije Tehno parka Garešnica i Rajskog vrta gdje su sudionici imali prilike vidjeti primjere dobre prakse .

Regionalni dani EU fondova Garešnica

Adresa 

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije
P. Preradovića 4/1,
43000 Bjelovar

OIB: 76208735948

Kontakt

Email: info@jurabbz.hr
Tel. 043 225 999 
Fax 043 225 998

DIJELITE OVU STRANICU!