free html site templates

NOVOSTI

ZAŽELI UŠAO U DRUGU FAZU

PROJEKT 'ZAŽELI' UŠAO U DRUGU FAZU

U petak 21. veljače u Hotelu Panorama u Zagrebu održana je informativna radionica za otvoreni trajni poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“. Radionicu jer organiziralo i provelo Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava kao Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Hrvatski zavod za zapošljavanje kao Posredničko tijelo razine 2.

Predstavnici Javne ustanove Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije, i Bjelovarsko-bilogorske županije, na čelu s v.d. ravnateljicom Slobodankom Čalić nazočili su radionici namijenjenoj svim potencijalnim prijaviteljima i partnerima na projektu. Pritom su im predstavljeni ciljevi i svrha ovog Poziva, kao i uvjeti prijave u okviru ovog poziva.

Ukupna financijska alokacija Poziva je 300 milijuna kuna, a najviša vrijednost potpore po pojedinom projektu iznosi 5 milijuna kuna. Prijavitelji mogu biti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave te neprofitne organizacije. To mogu biti i korisnici i partneri iz ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena“ (UP.02.1.1.05.), takozvani „Zaželi I“, koji završavaju unutar 4 mjeseca (120 dana) od trenutka prijave na ovaj Poziv. Obavezni partneri na projektu su regionalni ili područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb.

Prijave odnosno projektne prijedloge moguće je podnositi od 2. ožujka 2020. godine od 11 sati.

- Prva faza poziva u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji uspješno se provodi kroz nekoliko različitih ugovora i partnerstava. Unatoč tome što su žene koje su zaposlene kroz prethodni Poziv još u aktivnom statusu u projektima, postoji velik interes za daljnje prijave kod predstavnika jedinica lokalne i regionalne samouprave. Javna ustanova Razvojna agencija BBŽ pružit će savjetodavnu podršku u pripremi i provedbi projekta, kao i uvodna informiranja zainteresiranim potencijalnim prijaviteljima i partnerima na projektu – napomenula je v.d. ravnatelja Slobodanka Čalić.

Adresa 

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije
P. Preradovića 4/1,
43000 Bjelovar

OIB: 76208735948

Kontakt

Email: info@jurabbz.hr
Tel. 043 225 999 
Fax 043 225 998

DIJELITE OVU STRANICU!