NOVOSTI

Međunarodna konferencija o ESI fondovima

Međunarodna konferencija „Strateške pripreme razvojnih programa i projekata za financiranje ESI fondovima u novom programskom razdoblju 2021. – 2027.“

Djelatnici Javne ustanove Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije prisustvovali su Međunarodnoj konferenciji o ESI fondovima. Radi se naime o 2. međunarodnoj konferenciji, u organizaciji tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o., koja se održavala 1. i 2. listopada 2020. u Hotelu Trakošćan.

S obzirom na preporučene epidemiološke smjernice, djelatnici su se prijavili na konferenciju i pratili ju online. Međunarodna konferencija nazvana „Strateške pripreme razvojnih programa i projekata za financiranje ESI fondovima u novom programskom razdoblju 2021. – 2027.“ dala je uvid u ključne teme poput Osnovne značajke Kohezijske politike Europske unije 2021. – 2027. , Iskustva i savjeti za provedbu EU projekata, Strateške pripreme zemalja članica za novu financijsku perspektivu i Regionalni i lokalni razvoj, pametna specijalizacija i razvoj poduzetništva.

Govornici na konferenciji su bili Nataša Tramišak, Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Spomenka Đurić, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ana Odak, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Dragan Jelić, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Ana Fresl, Projekt jednako razvoj d.o.o., Petra Sentić, HUP Udruga profesionalaca za fondove EU, Hrvoje Sagrak, InfoDom d.o.o., Esteban Pelayo, Europsko udruženje razvojnih agencija, Bruxelles, Zsuzsanna Kondor, Institut za filozofska istraživanja Mađarske akademije znanosti, Peter Wostner, Ured za makroekonomske analize i razvoj, Slovenija, Ioana-Agatha Filimon, Sjeveroistočna razvojna agencija, Rumunjska, te Lyudmila Tozeva, Centralna koordinacijska jedinica, Bugarska.

2020. godina je za sve sudionike sustava EU fondova, sadašnje i buduće korisnike, važna godina za pripreme programa, ciljeva i prioriteta, razvojnih projekata, strateških dokumenata općenito.

Adresa 

Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije
P. Preradovića 4/1,
43000 Bjelovar

OIB: 76208735948

Kontakt

Email: info@jurabbz.hr
Tel. 043 225 999 
Fax 043 225 998

DIJELITE OVU STRANICU!

This web page was made with Mobirise